Info: Vi och vår blogging, dålig uppdatering och mer!

Ja, nu är det bara jag, Lina som skriver, men jag tror jag pratar för båda! Jag och Julia har kanske inte världens mest jämna blggning, ibland kommer det 5 inlägg på en dag, och biland tar det en vecka mellan inläggena... Men, vi har också ett liv och ni kan inte kräva att vi ska skriva 2 inlägg var varje dag. Och jag iaf, loggar inte in varenda dag, och om man inte loggar in, vad ska man då skriva om? Och det kommer bli (iaf för min del) dålig bloggning på sommaren, för då kommer jag vara ute typ hela tiden, jag vill inte sitta på datorn och slösa bort tiden när man kan vara ute i solen. Speciellt inte när det är varmt. och på sommaren, vet ni nog alla, att då är man mycket med kompisar, simmar, är vid villan (om man har någon, vilket vi inte har, men vår farafar, så vi brukar vara där) och är bara ute. Det är då man har helt påriktigt lov. Och jag iaf börjar i sjuan, och högstadiet till hösten, och det blir något extra, vilket kommer betyda att jag nog kommer påverkas av det lite också, men det får vi väl se sen då. Och när vi börjar högstadiet (högis) blir det längre dagar, och man vill hinna vara med kompisar och träna lite också, så jag iaf kommer inte ha så mycket tid till att blogga, eller spela sso, överhuvudtaget vara på datorn/laptopen. Hoppas ni förstår oss!
 
Och så har vi det där med att skriva "förlåt för dålig bloggning" "Sorry för dålig uppdatering" "Bad update - i know" och sånt, ska man skriva det? visst kan man det om man vill, men man kan inte hålla på och skriva det hela tiden, så att ens blogg ser ut såhär: (rubriker på påhittade inlägg)
Sorry for bad update - again
Rollade vildhäst idag!
Dålig blggning, ursäkta! :(
Ny klubb!
Chillade med Julia idag!
Förlåt för dålig bloggning!
Uppdateringen = :(
 
o.s.v. Vem vill läsa en sån här blogg? Det enda det står är dålig bloggning, bad update, blablabla och blablabla... det blir inget kul! Så hellre tar man och struntar i den dåliga uppdateringen, vi är ledsna när vi vet att uppdateringen har varit lite sådär, men man behöver inte be om ursäkt för det varenda gång! Vi hoppas i stället att ni förstår att vi är ledsna, men som sagt att vi också har ett liv. Tack för att ni förstår!
 
// Lina (och Julia)